Antikke Krukker

INTERIOR importerer antikke krukker fra Bali, Kina og Indien. Fælles for landene er deres rige kulturelle arv af håndlavet interior i tidsløse farver og materialer. De gamle unikke krukker blev oprindeligt brugt til at opbevare tørre fødevarer, medicin, krydderier og vand i. Hver genstand fortæller sin egen historie og inviterer os til at opleve verden gennem æstetisk skønhed og kulturel dybde. Genstandene afspejler landenes gamle civilisationer, århundredes rig kulturarv og kunstneriske traditioner. 

Se mere

Unika interior

INTERIOR importerer de unikke genstande fra Bali, Indien og Kina. De gamle unikke interior genstande er autentiske og bærer vidnesbyrd om Bali, Indien og Kinas rige kulturelle arv og håndværksmæssige færdigheder. Hvert land har hver deres unikke og fascinerende måde at håndlave deres interior på. Kinesisk møbeldesign er bl.a. kendetegnet for sin minimalistiske tilgang, ofte med indviklede samlingsteknikker der eliminerer behovet for søm og skruer. Et andet eksempel er Naga bordene der stammer fra det stolte Naga folk, som lever i det nordøstlige Indien og dele af Burma. Naga folket har en ældgammel tradition for at være dygtige håndværkere og bruger ofte træ til at skabe smukke og funktionelle møbler. Designet er enkelt og funktionelt men bærer præg af Naga kulturen med deres traditionelle udskæringer.

Se mere

Håndlavede tæpper

Beni Ouarain tæpperne er opkaldt efter Berber stammen, Beni Ouarain, som bor i Atlas bjergene i Marokko. Kvinderne som håndvæver tæpperne, anvender traditionelle teknikker, som er blevet overleveret gennem generationer. Mønstrene på tæpperne er spirituelle symboler, som blandt andet repræsenterer beskyttelse mod det onde øje, velstand og frugtbarhed. Hvert tæppe fortæller sin egen historie igennem disse symboler.

Se mere

Om os

I virksomheden INTERIOR bliver hver en genstand nøje håndplukket. Ejeren bag INTERIOR nærer en dyb æstetisk kærlighed til disse genstande og til omhyggeligt at udvælge genstande, som fortæller en historie om fjerne lande, dygtige håndværkere og de ældgamle traditioner hvori mange af genstandene har indgået. De gamle unikke interior genstande er autentiske og bærer vidnesbyrd om Bali, Indien og Kinas rige kulturelle arv og håndværksmæssige færdigheder. INTERIOR importerer hovedsageligt fra Bali, Indien, Kina og Marokko – fælles for landene er deres rige kulturelle arv af håndlavet interior i tidsløse farver og former.  

Se mere

Følg med på vores instagram